Junior Recruitment Marketeer

  • Zoetermeer
  • Zuid-Holland
  • €2750

Waar ben jij zoal mee bezig op een dag? Eigenlijk is elke dag verschillend en lopen de opdrachten vrij uiteen. Waar je de ene dag bezig bent met het organiseren van een kennissessie of een banenmarkt voorbereiden, ben je de andere dag bezig met vacatures en massamailingen schrijven. Het up-to-date houden van de website en de socials is één van jouw dagelijkse werkzaamheden. Hierbij hoort natuurlijk het bedenken én maken van soms serieuze, leuke, interessante of grappige content voor Instagram, LinkedIn en TikTok. Ook ben je volledig vrij om zelf met nieuwe ideeën te komen én uit te voeren. Één en al creativiteit dus!

Solliciteren Bekijk vacature

Relatiemanager

  • Zuid-Holland
  • Vaste dienst
  • €2750

Als Relatiemanager ben jij de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. Wat houdt dat in? Jij matcht een geschikte kandidaat met de best bijpassende opdrachtgever en andersom. De eerste weken zullen we je overal in meenemen. Jij komt te weten hoe, maar vooral waarom, we dingen doen zoals we deze doen.

Samen met je collega’s haal je nieuwe jobs binnen en werf je kandidaten. Het is aan jou om een nieuwe job samen te brengen met een kandidaat. Je bemiddelt het gehele proces, tot aan de eerste werkdag van de kandidaat. Er lopen meerdere processen tegelijkertijd, waarover jij het overzicht weet te behouden. Daarnaast ben jij de vliegende keep in je team. Je helpt bij het zoeken naar nieuwe kandidaten en/of opdrachtgevers. Hier draai jij je hand niet voor om.

Solliciteren Bekijk vacature

Sales Representative

  • €2750

Als Sales Representative houd jij je bezig met het contact leggen met potentiële opdrachtgevers van BURG QHSSE. De eerste weken zullen we je overal in meenemen. Jij komt te weten hoe, maar vooral waarom, we dingen doen zoals we deze doen.

Koude acquisitie geeft jou een kick. Hoe ziet dit contact eruit? Dat bepaal jij! Plan je een Teams-meeting/telefonische belafspraak in óf ga je op locatiebezoek? Jij vraagt tijdens dit gesprek goed door, bent een luisterend oor en brengt de behoefte van de potentiële opdrachtgever in kaart. Andersom werkt dit hetzelfde. Ben je een interessante kandidaat tegengekomen? Laat je vooral niet tegenhouden, er is niets mooier dan assertiviteit!

Solliciteren Bekijk vacature

Talent Scout

  • €2500

Als Talent Scout wil je achterhalen wat iemand zijn/haar drijfveren, interesses en ambities zijn. Op basis van die kennis ga jij hen verder helpen. De eerste weken zullen we je overal in meenemen. Jij komt te weten hoe, maar vooral waarom, we dingen doen zoals we deze doen.

Jij houdt je voornamelijk bezig met het contact leggen met potentiële kandidaten van BURG QHSSE. Of je dit via Teams/telefonisch doet of ergens buiten de deur, laten we geheel aan jou over. Heb jij de perfecte kandidaat gevonden? Spar dan samen met je teamleden over een geschikte opdrachtgever voor deze kandidaat. Andersom werkt dit hetzelfde. Ben je een interessante opdrachtgever tegengekomen? Laat je vooral niet tegenhouden, er is niets mooier dan assertiviteit!

Solliciteren Bekijk vacature