Samenwerken met BURG

Geef hier uw vacature op

Uiteraard snappen wij dat het een uitdaging kan zijn om de juiste medewerkers te vinden. Evengoed heerst bij ons het besef dat dit voor veel bedrijven geen doel is, maar een noodzaak: goede medewerkers zijn de sleutel tot succes. 

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bereikbaarheid

Vacature

Wat is de reden voor de vacature?

Wat is de reden voor de vacature?(Vereist)
Referenties

Dit zeggen mensen over BURG

“Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures.
Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.”

Renewi

“Vanaf het eerste contact met Melissa via LinkedIn kan ik alleen maar zeggen dat ik het traject, wat we met elkaar hebben doorlopen, als zeer prettig heb ervaren. Ondanks het resultaat.
Zowel Melissa als Sam, jullie toonden oprechte interesse in mij als persoon. Tijdens de gesprekken voelde ik me gelijkwaardig, gericht op een gezamenlijk doel.
Ik wil jullie bedanken voor de eerlijke en oprechte gesprekken, de moeite die jullie voor mij hebben gedaan en het vertrouwen dat gegeven werd om mij voor te stellen als kandidaat bij Polyplastic.”

Polyplastic

“Burg is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.”

Hearthside