Quality & Compliance Coördinator

Quality & Compliance Coördinator

  • Tilburg
  • Noord-Brabant
  • Vaste dienst
  • €5000 - €7200

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Quality & Compliance Coördinator in de omgeving van Tilburg. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ISO/FSSC-naleving. Het is aan jou om de fabrieken te ondersteunen op gebied van kwaliteitsborging en milieu- en gezondheidsnormen. Jij zorgt voor een goed functionerende managementsystemen en stuurt aan op audit-bevindingen.

Als Quality & Compliance Coördinator ben jij de sleutelgebruiker diverse systemen voor de Benelux en draag jij de titel ambassadeur duurzaamheid. Je bent betrokken bij klantkwaliteitsspecificaties en het monitoren en opvolgen van audits. Hierbij neem jij proactief te leiding.

Deze functie is een cruciale schakel in het streven van de organisatie naar kwaliteit en naleving van verschillende normen. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat. Jij draagt de verantwoording voor het corrigeren wanneer bepaalde eisen niet worden nageleefd. Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag deel uit maken van een dynamisch team? Solliciteer dan direct!

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.