Milieu-/Energie Coördinator – Van Rooi Group

Milieu-/Energie Coördinator – Van Rooi Group

  • Helmond
  • Noord-Brabant
  • Vaste dienst
  • €4000 - €4400

Je komt terecht in een dynamische organisatie. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van  Milieu en Energie. Daarbij weet jij als geen ander hoe je je collega’s informeert en bewust(er) maakt over dit onderwerp. Jij bent diegene die afwijkingen signaleert, rapporteert en hier vervolgens adviezen over schrijft.
Je hebt enige jaren ervaring in dit vakgebied en hebt de mogelijkheid om jouw kennis op het gebied van Milieu, Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO te delen en verder te ontwikkelen.

Binnen de Van Rooi Group word je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bewaken van milieu gerelateerde procedures, richtlijnen en regelingen. Naast de operationele en uitvoerende activiteiten, initieer en begeleid je verbetertrajecten. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsmanager. Als milieucoördinator heb je een gedegen, actuele basiskennis over milieuzorg, milieuwet- en regelgeving, afval- en gevaarlijke stoffen, MVO, energie en duurzaamheid. Je monitort energierapportages, hierop  pas je desgewenst verbeterslagen toe. Je houdt je bezig met het bewaken van subsidieaanvragen binnen energiebeleid.

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.