Business Partner QHSSE

Business Partner QHSSE

  • Delft
  • Zuid-Holland
  • Vaste dienst
  • €60000 - €72000

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Business Partner QHSSE in de omgeving Zuid-Holland. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het vertalen en uitvoeren van de SHE-Q strategie en doelstellingen. Verder houd je toezicht op de kwaliteit, veiligheid, milieu en Arbo. Je bent onderdeel van het Operations Team en rapporteert aan de SHE-Q Manager.

Als KAM Business Partner heb je een zelfstandige rol. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van strategieën, werkprocessen en je implementeert veranderingen en verbeteringen. De rest van je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het onderhouden van het cultuur- en gedragsprogramma, het relatiebeheer en het plannen en organiseren van audits.

Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat omdat je functioneert binnen een zelfstandige rol. In deze rol dien je de vertaling van de vloer richting het management te maken. Je weet je voet bij stuk te houden wanneer niet alles volgens plan verloopt. Daarnaast heb je een proactieve houding. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.