Quality & Process Manager

Quality & Process Manager

 • Breda
 • Noord-Brabant
 • Vaste dienst
 • €5000 - €6000

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Quality & Process Manager, woonachtig in de omgeving Breda. Binnen deze functie zorg jij voor een vertaling van klantwens naar uitvoering, waarbij jij let op kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Het doel is om procedures continu te verbeteren en goed te borgen. Jij treed op als specialist en geeft adviezen aan het MT wat betreft QHSSE-aangelegenheden.

Als Quality & Process Manager leg jij klantwens en uitvoering uiteraard tegen het beleid van de organisatie. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten, uitdragen, beheersen, bevorderen en het verbeteren van dit beleid. Met jouw expertise creëer je draagvlak bij jouw collega’s. Ook ben je verantwoordelijk voor het contact onderhouden met klanten, leveranciers, managers en directie.

De organisatie is een totaal dienstverlener op het gebied van technische toepassingen. Zij ontzorgen de klanten, welke de wens helder neerleggen maar de technische toepassing veelal uitbesteden. Onze opdrachtgever neemt deze zorg volledig uit handen. Geen wens is hierin te complex. Om de rol goed te kunnen uitvoeren, ben jij aanwezig op de werkvloer en communicatief vaardig. Contact leggen gaat je gemakkelijk af en je vindt het leuk om je netwerk verder uit te bouwen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en neem je de leiding wanneer nodig. Je weet je collega’s mee te krijgen bij verandering. Het is een stand alone rol, waarbij je 60% van de tijd doorbrengt op kantoor en 40% op de werkvloer. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!

Solliciteren Bekijk vacature

SHEQ-Manager

SHEQ-Manager

 • Breda
 • Noord-Brabant
 • Vaste dienst
 • €6000 - €8300

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een SHEQ-Manager. In de rol als SHEQ-manager ben je verantwoordelijk voor 6 FTE. Bij de organisatie wordt Milieu, Kwaliteit en Health en Safety gescheiden. De rol van Milieu en Kwaliteit ligt bij jouw collega. Jij als SHEQ-manager focust je met het team op H&S.  

 

Jij neemt de verantwoordelijkheid wat betreft het continue verbeteren van de veiligheidsprestaties en monitort de kernwaarden van de organisatie. Binnen deze diverse functie verzorg jij MOC-processen en houd jij je bezig met de interne en externe audits. Jij stuurt hierop aan en zorgt voor een correcte opvolging en implementatietraject. Hierbij weet jij de organisatie op natuurlijk wijze in beweging te krijgen. Je toetst op effectiviteit van beleid & implementatietrajecten om het beste resultaat na te streven!

 

Jij bent een inspiratievolle coach richting het team en zorgt dat de operatie zorgeloos te werk kan gaan. Jij weet hoe je een boodschap écht kan overbrengen en doet dit ook met plezier. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie helemaal voor jou weggelegd.  

Solliciteren Bekijk vacature

Arbo- en Milieucoördinator

Arbo- en Milieucoördinator

 • Breda
 • Noord-Brabant
 • Vaste dienst
 • €4500 - €5500

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Arbo- en Milieucoördinator in de omgeving van Breda. Jij reist tussen alle locaties in Nederland en bepaalde hier het veiligheidsbeleid. Jij schakelt met de KAM Managers en KAM medewerkers van deze locaties. Je vormt met hen, KAM specialisten en de afdeling specificaties en wetgeving het KAM team van ongeveer 30+ FTE.

Als Arbo- en Milieucoördinator ben jij dé persoon waar medewerkers terecht kunnen. Alle onderwerpen omtrent Arbo en Milieu passen binnen jouw straatje. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alle vestigingen aan de wettelijke certificeringen en eisen voldoen. Daarnaast ben je bezig met het constant verbeteren en optimaliseren van het huidige beleid. Hoe ga je dit doen? Dat zie je terug in jouw algehele takenpakket:

 • Je stelt RI&E op en werkt deze bij indien nodig;
 • Je stelt een A&M strategie op;
 • Gevraagde en ongevraagde adviezen uitdelen aan het management;
 • Je leidt preventiemedewerkers op en begeleidt hen;
 • Je houdt je bezig met het verduurzamen van de organisatie.

Je bent een zelfstandige coördinator. Je denkt in oplossingen en hebt een resultaatgerichte werkhouding. Bij voorkeur werk je in een levendige werkomgeving en ben je communicatief vaardig. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.