HSE Officer

HSE Officer

 • Amsterdam
 • Noord-Holland
 • Vaste dienst
 • €4000 - €5000

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HSE Officer. Je komt te werken in een distributiecentrum in de omgeving Amsterdam. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is het schrijven en geven van veiligheidstrainingen aan personeel. Op dit moment is er nog niets geregeld wat betreft deze trainingen. Er moet nog veel worden opgezet en uitgewerkt. De zwaarte binnen deze functie ligt op veiligheid uitreiken en toolboxen. Je werkt samen met de Operationeel Manager en de Warehouse Manager.

Als HSE Officer is het belangrijk dat je weet hoe je moet schakelen tussen verschillende niveaus en culturen. Je brengt in kaart wat er nodig is om de veiligheid te borgen. Daarnaast controleer je persoonlijke beschermingsmiddelen op eisen en vervang je deze waar nodig. Verder ben je betrokken bij audits, stel je RI&E op en volg je deze op. Je houdt je bezig met procesvorm en neemt je team daarin mee. In de toekomst wil deze organisatie uitbreiden en haar winkels ombouwen. Ook het huidige systeem is niet recent genoeg en moet opnieuw geïmplementeerd worden. Hieraan ga jij je steentje bijdragen.

Binnen deze organisatie is er veel ruimte voor een geintje en een dolletje, maar waar er ook hard gewerkt moet worden. Je bent niet vies van hard werken en gaat gezamenlijk nieuwe uitdagingen aan. Je advies en verbeteringen worden op prijs gesteld en er liggen kansen om te groeien als persoon én bedrijf. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Solliciteren Bekijk vacature

HSE Specialist

HSE Specialist

 • Amsterdam
 • Noord-Holland
 • Vaste dienst
 • €5000 - €6500

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HSE Specialist. Als HSE Specialist ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van het HSE-beleid ten behoeve van alle panden en faciliteiten welke de organisatie ter beschikking stelt aan de klant. Je rapporteert in deze functie direct aan de Site Lead en neemt plaats in het MT. Daarnaast stuur je één HSE Officer aan.

Vanwege de strenge eisen welke de sector voorschrijft, zijn alle processen duidelijk en helder vastgesteld. Deze processen veranderen uiteraard continue en dienen ook nageleefd te worden. Jij kan daarom goed vanuit observaties en klachten analyseren waar verbeterslagen te halen zijn. Deze kan je goed uitschrijven en toepassen binnen de gehele organisatie. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Het realiseren van werkvergunningen van onderaannemers;
 • Het kwalificeren van onderaannemers;
 • Het volgen en naleven van de richtlijnen betreft regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen, afval, luchtemissies en brand- risicobeoordelingen;
 • Je ondersteunt de klant bij het naleven van milieuvergunningen om zodoende altijd paraat te staan voor interne of externe inspecties;
 • Bij eventuele incidenten organiseer je het onderzoek naar de oorzaak (root cause), stel je rapporten op en geef je advies over mogelijke oplossingen en/of verbeterpunten;
 • Tijdens audits en inspecties ben jij het centrale aanspreekpunt en zorg je er middels procedurewijzigingen en/of -verbeteringen voor dat de gevonden punten aangepakt worden. Je analyseert trends uit audits en je zorgt dat de ‘lessons learned’ effectief geïmplementeerd worden.

Jij komt te werken op een locatie waar de zwaarste eisen zijn op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wil jij op het hoogste niveau acteren? Dan ben je binnen deze functie helemaal aan het juiste adres.

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.