Locatie: Zuid-Holland

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

BURG│ Fulltime │ Zoetermeer

Wat bieden wij jou?
  • Wij bieden jou een vast (basis)salaris van tussen de €2750 – €3500 gebaseerd op jouw werkervaring;
  • Daarnaast krijg je een ongelimiteerde bonus over de door jou en jouw team gegenereerde maandomzet;
  • 13e en 14e maand bij behalen van het halfjaarlijkse team target;
  • 2 potentiële business reizen bij behalen van bedrijfsresultaten;
  • Wij bieden jou 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • Een pensioenregeling met partnerpensioen;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidingsbudget – je wilt immers écht goed worden, toch?!;
  • €25 netto telefoonvergoedingen en krijg je een laptop van de zaak; 
  • 4 seizoensfeesten per jaar;

Wie zoeken wij?
Bij BURG bruisen wij van de energie en is er aan ambitie geen gebrek. Op zowel QHSSE als Operations zijn wij actief in het bemiddelen van spilfuncties bij onze partners en verwachten zij een directe versterking voor de organisatie. Aan jou de taak om daar zo goed mogelijk invulling aan te geven! Jij bent samen met je team de verbindende factor tussen onze kandidaten en bedrijven. Door jouw ervaring in de recruitment branche kan jij snel de goede match maken. Verder heb jij commercieel inzicht, houd je van aanpakken, denk je in oplossingen en mogelijkheden. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel wat resulteert in handelsvrijheid van ons naar jou.
Jij houdt je met verschillende dingen bezig; denk hierbij aan het onderhouden van onze Key-accounts en het werven van nieuwe bedrijven. Samen met onze Recruiters weet jij de juiste kandidaten toe te voegen in ons netwerk en samen met jouw team weet jij de processen zo goed mogelijk te begeleiden.

Wie zijn wij?
Wij zijn BURG Recruitment, een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezighoudt met Werving & Selectie in Middle- & High level posities binnen toonaangevende organisaties. Wij zijn er zowel voor organisaties als voor kandidaten en brengen ambitie van twee kanten samen. Misschien nog belangrijker dan onze externe relaties, zijn onze eigen mensen. Met hen kunnen we bergen verzetten, maar zonder hen staan we nergens. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen mogen zijn wie ze zijn, en dat wij de tools bieden om iedereen succesvol te kunnen laten zijn en daarbij het mooiste teamresultaat kunnen bereiken. Ambitie? Dan zit je bij BURG zeker aan het goede adres.

Zie jij dit ook zitten?
Kom dan snel langs.

[contact-form-7 id=”5986″] [contact-form-7 id=”87053″]

Amber van der Spek

HR- Corporate Recruitment Officer

Direct mailen Bel mij