ISO 27001 Auditor

ISO 27001 Auditor

 • Landelijk
 • Vaste dienst
 • €6500

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een deskundige en enthousiaste ISO 27001 Auditor. Als ISO 27001 Auditor speel je een cruciale rol in het waarborgen van de informatiebeveiliging voor klanten van onze opdrachtgever. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beoordelen, controleren en auditen van Information Security Management Systems (ISMS) om te garanderen dat zij voldoen aan de vereisten van de ISO 27001-norm.

Als ISO27001 Auditor ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onafhankelijke audits en het beoordelen van de informatiebeveiligingssystemen van onze klanten. Je zult een cruciale rol spelen bij het waarborgen van de naleving van de ISO27001-normen en het identificeren van gebieden voor verbetering. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Uitvoeren van interne en externe audits van de informatiebeveiligingssystemen van klanten op basis van de ISO27001-standaard.
 • Beoordelen en controleren van de implementatie van informatiebeveiligingsmaatregelen binnen de organisatie.
 • Identificeren van potentiële kwetsbaarheden en risico’s en het adviseren van klanten over passende beveiligingsmaatregelen.
 • Opstellen van gedetailleerde auditrapporten en aanbevelingen voor verbetering.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van auditmethodologieën en -procedures.
 • Samenwerken met andere teams binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de informatiebeveiligingssystemen voldoen aan de vereiste normen.
 • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen en wijzigingen in de ISO27001-standaard en relevante wet- en regelgeving.

Spreekt bovenstaand takenpakket jou aan? Dan is deze functie wellicht helemaal voor jou weggelegd!

Solliciteren Bekijk vacature

JR/Medior Milieu & vergunning adviseur

JR/Medior Milieu & vergunning adviseur

 • Landelijk
 • Vaste dienst
 • €3500 - €5000

Weet jij alles van vergunningen? Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe milieu vraagstukken? Lees dan snel verder!

In deze afwisselende functie ga jij aan de slag bij een gevestigde naam binnen de advieswereld dat zich focust op het gebied van Milieu vraagstukken & vergunningen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de verschillende projecten van uiteenlopende opdrachtgevers in goede banen te leiden. Je bent één keer per twee weken aanwezig op het project, want zo kan jij goed advies brengen over de vele vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld Wabo, Waterwet, Activiteitenbesluit en Natuurbeschermingswet.

De grootste uitdaging in deze functie is dat jij, samen met het QHSE-team, de spin in het web bent voor de vele verschillende projecten. Je zorgt dat alle aanvragen, rapporten en adviezen voor dat project compleet en op tijd gereed zijn. Verder denk jij strategisch en proactief mee met de klant over oplossingen en mogelijke alternatieven.

Om deze functie perfect te kunnen uitoefenen heb jij meerdere jaren relevante werkervaring met vergunningsaanvragen voor bijvoorbeeld de zware industrie, je vind het interessant om je te blijven in lezen over de wet- en regelgeving met betrekking van het milieu. Verder ben jij een echte team-player maar kan jij ook goed zelfstandig werken. Ben jij zeer service gericht en werk jij altijd aan een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.