Magazijn Coördinator

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €3.300,- tot €3.900,-; Pensioensregeling; 24 vakantiedagen; Laptop + mobiele telefoon; Reiskostenvergoeding; Fulltimefunctie. Functieomschrijvingen: Onze partner, gelegen in omgeving Utrecht, is op zoek naar een Magazijn coördinator. De organisatie is gespecialiseerd in het importeren, exporteren en verwerken van houtproducten. Als Magazijn coördinator is het organiseren en coördineren van de interne goederenstromen..

HSE Manager

Omgeving Maarssen Wat wordt jou geboden? €4.800,- tot €6.300,- o.b.v. 40 uur; 30 vakantiedagen (bij kopen is mogelijk); Reiskostenvergoeding; Auto, laptop en telefoon van de zaak; Pensioenopbouwend. Functieomschrijvingen: Onze opdrachtgever, gelegen in de omgeving Maarssen, is op zoek naar een HSE Manager. Het is een solo rol waarbij je de verantwoordelijkheid draagt van het gehele..

QESH Adviseur

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €3.200,- tot €5.500,- o.b.v. 40 uur;  36 uur werken is mogelijk;  29,5 vakantiedagen;  Hybride werken; Lease auto.   Bedrijfsprofiel  Het gaat om een grote speler in de transport. Dit bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met zware transport. Ondertussen zijn zij wereldwijd actief en blijven ze nog altijd groeien.  Zij hebben..

Safety & Health Coördinator

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €4100,- tot €6300,- o.b.v. 36 uur; Vast contract bij aanname; Hybride werken; Ontwikkelbudget. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een coördinator op het gebied van veiligheid en gezondheid. Binnen deze rol adviseer jij je collega’s over deze onderwerpen van begin tot eind. Ook ben je het aanspreekpunt..

Productie planner partners | Veenendaal | verwerkingsbedrijf

Wat biedt het jou? Salarisindicatie €2900-3500/36 uur; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Fiets leaseplan; 4% eindejaarsbonus. Voor een toonaangevend producent van dranken in Nederland zijn wij op zoek naar een Planner Outsourcing. De organisatie telt 230 werknemer welke een platte organisatie structuur kent. In Ede produceren ze 90% onder een dak en dit maakt werken..

Operationeel Inkoper

BURG Operations en Multifill werken samen aan de zoektocht naar een Operationeel Inkoper in Mijdrecht!  Ben jij op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en weet jij hierop in te spelen? En wil jij jouw talenten benutten in een innoverend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over de functie Als Operationeel Inkoper zorg..

QA Medewerker

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: Maximaal €3.700,- o.b.v. 40 uur ;  Goede pensioensregeling; Ruim pakket aan vakantiedagen; Verantwoordelijkheid; Veelzijdigheid. Functie omschrijving:  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een QA Medewerker in omgeving Utrecht. Binnen deze functie draag jij de verantwoordelijkheid, samen met jouw collega’s, over de borging en het verbeteren van de voedselveiligheid-..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.