Transport Manager | Breda

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €3.500,- tot €4.500,- o.b.v. 40 uur; 27 vakantiedagen;  Onbeperkt fruit op de werkvloer; Pensioen; Reiskostenvergoeding. Functie omschrijving:  Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in de op- en overslag van fruit zijn wij op zoek naar een Transport Manager. Momenteel is het zo dat er één Transport Manager is die twee..

Health Safety & Environment Manager

Omgeving Enkhuizen Wat wordt jou geboden? €4.800,- tot €6.300,- o.b.v. 40 uur; 30 vakantiedagen (meer bijkopen is een optie);  Reiskostenvergoeding; Auto, laptop en telefoon van de zaak; Pensioensregeling.  Functieomschrijvingen: Onze opdrachtgever, gelegen in de omgeving Enkhuizen, is op zoek naar een Health Safety & Environment Manager. Het gaat hierbij om een stand alone rol waarbij..

QESH Officer

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.500,- o.b.v. 40 uur; Doorgroei- en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden; Werken bij een snelgroeiende organisatie in een dynamische omgeving;  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;  Functieomschrijving:  Wij zijn voor onze partner op zoek naar een QESH Officer. Je hebt een ondersteunende, adviserende en beherende rol. Je monitort de kwaliteit, het milieu, de veiligheid en gezondheid…

Productieplanner | voedingsmiddelen | Noord-Holland

Wat biedt het jou? Salaris € 2900 – € 3800/40 uur per week; 25 vakantiedagen,  9,5 ADV-dagen, reiskosten en pensioenregeling conform CAO voor de Groenten- en Fruit verwerkende Industrie (CAO GFI); Een nieuw salaris- en functiehuis per 1 januari 2022; Een ongevallenverzekering en collectieve ziektekostenverzekering (5% korting); Werken in wisseldiensten omdat je werkt met een..

Middelbaar Veiligheidskundige

Wat wordt jou geboden? •    Salarisindicatie: 80 euro per uur; •    Fulltime functie. Functieomschrijvingen: Voor onze opdrachtgever, een bouwbedrijf in omgeving Randstad, zijn wij op zoek naar een interim Middelbaar Veiligheidsdeskundige. Binnen deze functie ben je werkzaam op twee verschillende locaties, waarvan twee dagen in omgeving Rotterdam en drie dagen in omgeving Amsterdam. Je moet..

QESH Coördinator | GEODIS-Schiphol

Ben jij een enthousiast, vasthoudend en eager en ben je toe aan een volgende stap binnen het kwaliteitsvakgebied? En wil je binnen de logistieke en bedrijfsprocessen de kwaliteit en veiligheid helpen borgen tijdens de groeispurt die bij Geodis aanstaande is? Kan je goed communiceren in zowel de Engelse als in de Nederlandse Taal?   Wat..

Supply Chain Planner

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €3.500,- tot €4.500,- o.b.v. 40 uur; 24 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Pensioenvergoeding; Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Supply Chain Planner. In deze functie bewaak jij te allen tijde de kwaliteit van het gehele Supply Chain Proces. Jij zorgt ervoor dat alle afdelingen met elkaar samenwerken,..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.