Manager QHSE

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: Maximaal €4.700 o.b.v. 38 uur; 11 ATV dagen bij 40 uur werken; 25 vakantiedagen; 13e maand; Ontwikkelings- en carrière mogelijkheden. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Manager Quality, Safety & Environment. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van een klein team…

Teamleider Logistiek | People manager

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €2.500,- tot €4.000,- o.b.v. 38 uur per 4 weken incl. ploegentoeslag;  26 vakantiedagen;  Nieuw magazijn qua werkomgeving; Sportplan; Lunchplan. Functie omschrijving:  Voor een horeca groothandel in omgeving Naarden zijn wij opzoek naar een Teamleider logistiek.   Zij zijn niet zo zeer op zoek naar het perfecte CV maar meer naar..

Teamleider Productie – Barneveld

Wat wordt jou geboden? Salaris: €2.600 tot €3.500 bruto per 4 weken; Diensten tussen 06:00 en 00:00 uur; 24 vakantiedagen; Pensioen; Reiskostenvergoeding; Ontwikkelingsmogelijkheden. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een teamleider productie in omgeving Amersfoort. Jij komt te werken in een voedselproductiebedrijf. Binnen deze functie geef jij leiding aan een team van 25..

Werfleider

Omgeving Nijmegen Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.000,- tot €5.000,- o.b.v. 40 uur; 27 vakantiedagen;  Goede pensioenregeling; Reiskostenvergoeding of auto van de zaak is mogelijk; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness en fietsplan; Ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden. Functie omschrijving:  Voor een recycle bedrijf in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Werfleider. Iemand die het operationele..

KAM-Coördinator

Kantoren zijn in Nijmegen en Utrecht, jouw projectlocaties zijn voornamelijk in Zuid-Oost Nederland Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.500,- tot €5.250,- o.b.v. 40 uur;  25 vakantiedagen;  Auto van de zaak; Pensioensregeling; Laptop en telefoon van de zaak.  Functie omschrijving:  Voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in onderhoud zijn wij op zoek naar een KAM-Coördinator. Jij helpt bij..

Senior QA Specialist

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €3.500,- tot €4.000,- o.b.v. 40 uur;  Groeimogelijkheden;  Nuchter en informeel bedrijf;  24 vakantiedagen; Goede ontwikkelmogelijkheden, d.m.v. het volgen van opleidingen en trainingen. Functie omschrijving:  Momenteel zijn wij voor deze partner op zoek naar een Senior QA Specialist die al de nodige ervaring heeft als Quality Assurance medewerker. Iemand die energie..

Adviseur HSSE

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €4.000 tot €5.000 o.b.v. 40 uur; Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden; Goede secundaire voorwaarden; 38 vakantiedagen. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Adviseur HSSE. Binnen deze functie houd jij je bezig met het bewaken, coördineren en implementeren van het beleid op het gebied van HSSE, Health, Safety, Security..

Adviseur QHSE

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €2.800 tot €5.000; 32 tot 40-urige werkweek; 25 vakantiedagen; 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband; Reiskostenvergoeding; Laptop en telefoon van de zaak. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een adviseur QHSE. Als QHSE Adviseur volg jij de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Ook focus..

KAM Manager

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: tot €4.700,- o.b.v. 38 uur; 25 vakantiedagen; 11 ATV dagen; 13e maand; Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een KAM Manager. Binnen deze functie als KAM Manager draag jij veel verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Jij bent veel te vinden op de vloer,..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.