Productieplanner

Wat wordt jou geboden?   Salarisindicatie: conform markt per maand; 23 vakantiedagen; 24 ATV dagen; Eindejaarsuitkering; 8% vakantietoeslag; Goede pensioenregelingen.   Functieomschrijving: Voor een productiebedrijf gespecialiseerd in vleeswaren zoeken wij een Productie Planner. Jouw werk reikt verder dan alleen het kantoorgedeelte. Hiernaast ben je ook veel op de werkvloer te vinden om op deze wijze..

Supply Chain Planner

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €2.700,- tot €3.400,-;  Een ruim pakket aan vakantiedagen; Goede pensioenregeling; Vergoeding va de reiskosten; Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Functie omschrijving:  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Supply Chain Planner. Binnen deze functie krijg jij veel verantwoordelijkheid. Jij bent verantwoordelijk voor het regelen van het gehele logistieke proces…

Demand planner

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: conform markt per maand; 23 vakantiedagen; 24 ATV dagen; Eindejaarsuitkering; 8% vakantietoeslag; Goede pensioenregelingen.   Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Demand Planner voor een productiebedrijf gespecialiseerd in vleeswaren. Als Demand Planner ben jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze planning op zowel korte- en lange termijn. Binnen..

Productie planner partners | Veenendaal | verwerkingsbedrijf

Wat biedt het jou? Salarisindicatie €2900-3500/36 uur; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Fiets leaseplan; 4% eindejaarsbonus. Voor een toonaangevend producent van dranken in Nederland zijn wij op zoek naar een Planner Outsourcing. De organisatie telt 230 werknemer welke een platte organisatie structuur kent. In Ede produceren ze 90% onder een dak en dit maakt werken..

Productieplanner | voedingsmiddelen | Noord-Holland

Wat biedt het jou? Salaris € 2900 – € 3800/40 uur per week; 25 vakantiedagen,  9,5 ADV-dagen, reiskosten en pensioenregeling conform CAO voor de Groenten- en Fruit verwerkende Industrie (CAO GFI); Een nieuw salaris- en functiehuis per 1 januari 2022; Een ongevallenverzekering en collectieve ziektekostenverzekering (5% korting); Werken in wisseldiensten omdat je werkt met een..

Productieplanner | foodindustrie | fulltime | omgeving Den Bosch

Wat biedt het jou? Salarisindicatie €3300-3500/40 uur; Bonus; 25 vakantiedagen; Na bepaalde periode uitzicht op vast dienstverband; Goede arbeidsvoorwaarden; Ruimte voor inbreng in dynamische en groeiende organisatie. In verband met uitbreiding van de productie bij een food producent, omgeving Den Bosch ben ik op zoek naar een ervaren Productieplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen..

Productieplanner

Wat biedt het jou? Salarisindicatie € 3250-4060 per maand; Ruimte voor eigen inbreng binnen een leuk team; Goede arbeidsvoorwaarden; Pensioenopbouw; 24 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Ontwikkelingsmogelijkheden. Functie omschrijving: Voor een productiebedrijf in de voeding zijn wij op zoek naar een Productieplanner die zijn hoofd koel weet te houden in deze dynamisch professionele omgeving. Een full time job..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.