Transport Manager | Breda

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €3.500,- tot €4.500,- o.b.v. 40 uur; 27 vakantiedagen;  Onbeperkt fruit op de werkvloer; Pensioen; Reiskostenvergoeding. Functie omschrijving:  Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in de op- en overslag van fruit zijn wij op zoek naar een Transport Manager. Momenteel is het zo dat er één Transport Manager is die twee..

Magazijn Coördinator

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €3.300,- tot €3.900,-; Pensioensregeling; 24 vakantiedagen; Laptop + mobiele telefoon; Reiskostenvergoeding; Fulltimefunctie. Functieomschrijvingen: Onze partner, gelegen in omgeving Utrecht, is op zoek naar een Magazijn coördinator. De organisatie is gespecialiseerd in het importeren, exporteren en verwerken van houtproducten. Als Magazijn coördinator is het organiseren en coördineren van de interne goederenstromen..

Teamleider Logistiek

Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om logistieke processen met jouw team efficiënter te laten verlopen? En denk jij deze met jouw leiderschapskwaliteiten naar een next level te tillen? Laat dan van je horen! Wat biedt het jou? Salaris €3250 – €4040/40 uur per maand; Werken bij innoverend en energieke organisatie; Gunstige..

Teamleider Logistiek | People manager

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €2.500,- tot €4.000,- o.b.v. 38 uur per 4 weken incl. ploegentoeslag;  26 vakantiedagen;  Nieuw magazijn qua werkomgeving; Sportplan; Lunchplan. Functie omschrijving:  Voor een horeca groothandel in omgeving Naarden zijn wij opzoek naar een Teamleider logistiek.   Zij zijn niet zo zeer op zoek naar het perfecte CV maar meer naar..

Werfleider

Omgeving Nijmegen Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.000,- tot €5.000,- o.b.v. 40 uur; 27 vakantiedagen;  Goede pensioenregeling; Reiskostenvergoeding of auto van de zaak is mogelijk; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness en fietsplan; Ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden. Functie omschrijving:  Voor een recycle bedrijf in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Werfleider. Iemand die het operationele..

Logistiek Coördinator – transportbedrijf – havens/containers – Rotterdam eo – dagdienst/fulltime

Wat biedt het jou? Salaris € 2000-3000/40/maand; Goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen groeiende internationale organisatie; Veelzijdige en verantwoordelijke uitdagende baan; Gezellige collega’s in een fijne en informele werkomgeving.   Functieomschrijving Bij dit groeiende internationale bedrijf gaat een ieders hart sneller kloppen bij het samenwerken met klanten binnen de grootste havens van Europa. Als Logistiek Coördinator draag jij..

Supply Chain Planner

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €2.800,- tot €3.400,- o.b.v. 40 uur;  24 vakantiedagen; Goede pensioenregeling; Reiskostenvergoeding; Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Functie omschrijving:  Een logistieke groothandel in levensmiddelen is op zoek naar een Supply Chain planner. Iemand die zijn/haar sporten al reeds verdiend heeft en een uitdaging niet uit de weg gaat. In deze rol als..

Voorman | Logistiek (voeding) | Dordrecht | 2 ploegen

Wat biedt het jou? Salarisindicatie €2600/40 uur; 25 vakantiedagen; Doorgroeimogelijkheden; Uitzicht op een vast contract. Functieomschrijving Je komt te werken in een familiebedrijf dat dagelijks verse producten en levensmiddelen levert aan hun klanten. Dit bedrijf bestaat al meer dan 130 jaar en het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht. Jij bent hier als voorman verantwoordelijk voor..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.