KVM/KAM-coördinator

Stanplaats Venlo, actief binnen heel Nederland. Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €4.200,- tot €4.700,- o.b.v. 40 uur; Auto van de zaak; Pensioenvoorziening; 25 vakantiedagen; Telefoon en laptop van de zaak. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een KVM-Coördinator. Jij als KVM-Coördinator hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Jouw eerste missie? ..

Auditor Bouw

Auditor bouw | Veenendaal BURG QHSE | Vast | €5200   Wat wordt er aangeboden?  Salarisindicatie: €3500 – €5200,- o.b.v. 40 uur; Een auto van de zaak; Goede pensioenregeling; Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.   Bedrijfsprofiel  Deze organisatie is al heel wat jaren expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid…

KAM-Coördinator

Kantoren zijn in Nijmegen en Utrecht, jouw projectlocaties zijn voornamelijk in Zuid-Oost Nederland Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.500,- tot €5.250,- o.b.v. 40 uur;  25 vakantiedagen;  Auto van de zaak; Pensioensregeling; Laptop en telefoon van de zaak.  Functie omschrijving:  Voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in onderhoud zijn wij op zoek naar een KAM-Coördinator. Jij helpt bij..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.