Teamleider Logistiek

Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om logistieke processen met jouw team efficiënter te laten verlopen? En denk jij deze met jouw leiderschapskwaliteiten naar een next level te tillen? Laat dan van je horen! Wat biedt het jou? Salaris €3250 – €4040/40 uur per maand; Werken bij innoverend en energieke organisatie; Gunstige..

Teamleider Productie | Flevoland | Food | 2 ploegen

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €2600 – €3500 bruto per 4 weken 2 ploegendienst (06:00 – 15:00 en 15:00 – 00:00) 24 vakantiedagen Pensioen Reiskostenvergoeding Ontwikkelingsmogelijkheden   Functie omschrijving. Voor een productiebedrijf in de voeding zijn wij opzoek naar een teamleider productie voor een team van 25 man. Zij zijn op zoek naar iemand die..

Productieplanner

Wat biedt het jou? Salarisindicatie € 3250-4060 per maand; Ruimte voor eigen inbreng binnen een leuk team; Goede arbeidsvoorwaarden; Pensioenopbouw; 24 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Ontwikkelingsmogelijkheden. Functie omschrijving: Voor een productiebedrijf in de voeding zijn wij op zoek naar een Productieplanner die zijn hoofd koel weet te houden in deze dynamisch professionele omgeving. Een full time job..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.