HSEQ Coordinator

Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €3.500,- tot €4.500,- o.b.v. 40 uur; Collectieve verzekeringen; Telefoon en laptop van de zaak; Opleidingsmogelijkheden; Keuzebudget van 18,4% (incl. vakantiegeld) van het maandsalaris; Internationale groeimogelijkheden binnen Europa & Azië. Functieomschrijving:  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HSEQ Coördinator. Binnen deze functie draag jij de verantwoordelijkheid over het..

Auditor Bouw

Auditor bouw | Veenendaal BURG QHSE | Vast | €5200   Wat wordt er aangeboden?  Salarisindicatie: €3500 – €5200,- o.b.v. 40 uur; Een auto van de zaak; Goede pensioenregeling; Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.   Bedrijfsprofiel  Deze organisatie is al heel wat jaren expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid…

EHS-coördinator

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €3.300,- tot €4.300,-; 25 vakantiedagen; Eindejaar bonus; Parttimefunctie. Functieomschrijvingen: Onze opdrachtgever, gelegen in de omgeving Joure, op zoek naar een EHS-coördinator. Zij produceren en verwerken papier(producten). Het bewaken van de environment, health en safety omstandigheden is op deze functie je grootste verantwoordelijkheid. Je coördineert en voert acties uit voor interne..

QHSE Medior Lead

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: tot €3.700,- o.b.v. 40 uur; 25 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding; Laptop en telefoon van de zaak; Goede pensioenregeling. Functieomschrijving: Voor een wereldspeler in logistieke dienstverlening zijn wij op zoek naar een Medior QHSE Lead. Voor de nieuw ingerichte locatie draag jij de verantwoordelijkheid voor het waarborgen, verbeteren en implementeren van de eisen rondom (kwaliteit),..

Junior kwaliteitsadviseur

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €2.500,- tot €3.500,- o.b.v. 40 uur; 25 vakantiedagen; Hybride werken; Zelfstandige functie; Lease auto.  Bedrijfsprofiel Het gaat om een bedrijf die advies geeft en onderzoek doet naar bepaalde vergunningen en certificeringen. Ook helpen zij in het ondersteunen van de bedrijfsvoer. Zij zijn in het gehele land actief en zorgen ervoor..

KAM Coördinator | Tiel

Ben jij een gedreven en ervaren KAM Coördinator en zoek jij naar een ambitieuze organisatie? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!   Wat wordt er aangeboden? Marktconform salaris (max €5000,-) Telefoon en laptop van de zaak Flexibele werktijden zijn bespreekbaar Goede secundaire arbeidsvoorwaarden   Wat houdt de functie in? Je kunt plannen met..

HSE Coördinator | Tilburg | Vast

Word jij blij van het werken in de foodbranche, en ben je een specialist op het gebied van HSE? Dan is deze vacature echt iets voor jou!   Bedrijfsprofiel Deze organisatie telt ongeveer 1500 medewerkers in Nederland en België. Ze werken met grote namen samen in de foodbranche en zijn dan ook marktleider met hun..

KAM manager

KAM manager | Den Haag BURG QHSE | Vast | €4000,- Wat wordt er aangeboden? Salarisindicatie: €4.000,- tot €5.000,- o.b.v. 40 uur; Reiskostenvergoeding; Goede pensioenregeling; 27 vakantiedagen. Bedrijfsprofiel Je komt te werken bij een organisatie die zich bezighoudt met het opwekken van energie op een duurzame manier. Duurzaamheid is dan ook belangrijk voor deze organisatie,..

QA Officer

QA Officer | Veenendaal BURG QHSE | Vast | €3800 Wat wordt jou geboden Salarisindicatie: €2.800,- tot €3.800,- o.b.v. 40 uur;  Altijd ruimte voor eigen inbreng; Werken in een klein team;  Overige arbeidsvoorwaarden op basis van opleiding en ervaring. Bedrijfsprofiel  Duurzame voedselproductie is belangrijk voor deze familieorganisatie! Samen met een team vol ondernemende medewerkers werken..

Kwaliteitsadviseur

Kwaliteitsadviseur Wat biedt de organisatie jou? Salarisindicatie: €4.100,- tot 4.500,- o.b.v. 40 uur; Een uitdaging in een dynamisch team; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 8,5% vakantiegeld en goede pensioensregeling. Organisatieomschrijving: Deze organisatie werkt onder andere op het gebied van transport, op- en overslag en verpakken. Dit bedrijf staat voor professionaliteit, veiligheid en vertrouwen. Deze organisatie heeft meer..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.