Werfleider

Omgeving Nijmegen Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.000,- tot €5.000,- o.b.v. 40 uur; 27 vakantiedagen;  Goede pensioenregeling; Reiskostenvergoeding of auto van de zaak is mogelijk; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness en fietsplan; Ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden. Functie omschrijving:  Voor een recycle bedrijf in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Werfleider. Iemand die het operationele..

KAM-Coördinator

Kantoren zijn in Nijmegen en Utrecht, jouw projectlocaties zijn voornamelijk in Zuid-Oost Nederland Wat wordt jou geboden?  Salarisindicatie: €4.500,- tot €5.250,- o.b.v. 40 uur;  25 vakantiedagen;  Auto van de zaak; Pensioensregeling; Laptop en telefoon van de zaak.  Functie omschrijving:  Voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in onderhoud zijn wij op zoek naar een KAM-Coördinator. Jij helpt bij..

Adviseur QHSE

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: €2.800 tot €5.000; 32 tot 40-urige werkweek; 25 vakantiedagen; 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband; Reiskostenvergoeding; Laptop en telefoon van de zaak. Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een adviseur QHSE. Als QHSE Adviseur volg jij de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Ook focus..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.