Productieplanner

Wat wordt jou geboden?   Salarisindicatie: conform markt per maand; 23 vakantiedagen; 24 ATV dagen; Eindejaarsuitkering; 8% vakantietoeslag; Goede pensioenregelingen.   Functieomschrijving: Voor een productiebedrijf gespecialiseerd in vleeswaren zoeken wij een Productie Planner. Jouw werk reikt verder dan alleen het kantoorgedeelte. Hiernaast ben je ook veel op de werkvloer te vinden om op deze wijze..

KAM Coördinator

Wat biedt de organisatie? Een salaris van maximaal € 6.000,- bij zowel ervaring met de branche, als ook met de werkzaamheden; Lease auto, zodat je representatief naar de locaties kunt; 34 vrije dagen, eventuele seniorendagen; Kans jezelf te overstijgen – je kunt veel leren als specialist en je kunt daarnaast jezelf als persoon enorm ontwikkelen; Een..

Demand planner

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: conform markt per maand; 23 vakantiedagen; 24 ATV dagen; Eindejaarsuitkering; 8% vakantietoeslag; Goede pensioenregelingen.   Functieomschrijving: Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Demand Planner voor een productiebedrijf gespecialiseerd in vleeswaren. Als Demand Planner ben jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze planning op zowel korte- en lange termijn. Binnen..

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.