Over ons

Groeien doe je bij BURG

Wij groeien, wanneer degene waar wij mee werken, groei meemaken. Deze groei kan plaatsvinden op allerlei vlakken. Kandidaten kunnen persoonlijke groei vinden in uitdagingen en een mooi takenpakket of in een baan bij een werkgever die je ruimte geeft en waardeert voor wat je bijdraagt. Organisaties kunnen groeien op bekende parameters als omzet en winst, maar ook in kwalitatief hoogwaardige producten of diensten. Hoe zij dit bereiken? Door de juiste mensen tot zich te winnen. 

Groei zoeken wij ook in ons eigen team. Want wij hebben onderling één afspraak met elkaar: elke dag moet het nét een beetje beter. En onze parameter: tevreden opdrachtgevers en kandidaten werkzaam in de B.V. Nederland en een enthousiast team op de kantoren van BURG.

Werken bij BURG

BURG QHSSE 

Oostlandwerkt.nl 

BURG Operations 

BURG! Van toen naar de toekomst

Wij kijken met ambitie naar de toekomst, en met trots naar het verleden. BURG Recruitment is opgericht in het voorjaar van 2018, toen nog met QHSSE als enige specialisme, vanuit de overtuiging dat recruitment anders kon en anders moest. De focus diende te liggen bij het verbinden van goede, enthousiaste en gemotiveerder professionals aan organisaties met een doel, om vervolgens te onderzoeken of hier een duurzame, prettige samenwerking zal gaan ontstaan.

Ook moest de werkwijze helder zijn en blijven: eerlijke communicatie, openheid en investeren in relaties in plaats van zo snel mogelijk groeien ten koste van de eigen naam.

Vanuit de markt werd onze dienstverlening goed beantwoord. Al snel gingen klantvragen ons specialisme te buiten. En hoewel verleidelijk is het evengoed onmogelijk om ‘een beetje specialist’ te zijn, waarbij je op maandag een financial bemiddelt, op dinsdag een QHSSE manager en op woensdag een productieleider.

Toch, met een organisatie geleid door twee Alumni Hotelschool, is ‘Nee’ geen antwoord – niet richting klanten en niet richting kandidaten. Daarom is BURG Operations in 2019 ontstaan, midden in een spannende tijd. Want hoewel weinig organisaties om personeel stonden te springen, bleef de vraag naar goed personeel onverminderd aanwezig. En met die vraag, wisten wij wel raad!

BURG Recent

Heden BURG

Inmiddels groeit BURG Recruitment gestaag door. Evengoed in 2020 begonnen wij een concept dat de interim markt op zijn kop ging zetten. Openheid, waarin ZZP’ers zelf de tariefstelling bepalen en vervolgens alle partijen weten hoe de betalingen vormgegeven zijn, was waar de markt aan toe was (en is). Dit resulteerde in een vaste vergoeding voor onze dienstverlening, kortere betalingstermijnen en langere samenwerkingen – een voordeel voor alle partijen.

In 2020 stond de eerste verhuizing gepland. Van één verdieping gingen wij naar drie verdiepingen, van een industrie terrein naar een zichtlocatie. En waar de naastgelegen N-weg ons ziet, zagen wij dagelijks stromen auto’s de regio verlaten en inrijden. Woon-werkverkeer vormt een grote impact, ook op de forenzen zelf. Want wie beleeft er nu echt lol aan woon-werkverkeer? Dat kon anders… en Oostlandwerkt.nl was ontstaan.

Met Oostlandwerkt.nl zorgt BURG Recruitment dat lokale bedrijven zichtbaarheid krijgen en lokale werkzoekende een podium vinden. Want hoe mooi is het als wij niet alleen vraag en arbeid weten te verbinden, maar dit ook nog eens weten te bewerkstelligen op fietsafstand. Een voordeel voor een ieder!

Toekomst van BURG

Toekomst van BURG

Het is niet ons plan om de komende jaren stil te staan. Niet omdat groei noodzakelijkerwijze ons ultieme doel is. Wel merken wij dat ons groeiende kandidaten- en klantenbestand aan ons vraagt om hen te ondersteunen bij het vinden van die ultieme kans of dat ene talent waar al enige tijd behoefte aan is. Dit levert jou de ultieme kans om onderdeel te worden van onze geschiedenis.

Geschiedenis schrijven – ook dat doe je bij BURG. Bij BURG vindt je alle gelegenheid om een team te ondersteunen of om zelf een team op te bouwen, om onze dienstverlening verder te optimaliseren of een nieuwe vestiging te helpen vormgeven. Is jouw ambitie onbegrensd, dan geven wij jou de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. Heb jij op den duur een modus gevonden waarin jouw baan volledig bij je past? Ook dat kan en mag bij BURG. Maar altijd geldt: schouders eronder en bouwen aan onze geschiedenis, en daarmee aan onze toekomst

Wil jij onderdeel zijn van het team. Onze vacature pagina geeft jou een beeld van was mogelijkheden. Zie je hier niet de vacature tussen waarin jij je volledig herkent? Bel onze corporate recruiter en bespreek jouw talent, ervaring en ambitie – want daar is altijd plek voor bij BURG.

Werken bij BURG?