Adviseur Industriële Veiligheid

Adviseur Industriële Veiligheid

 • Deventer
 • Friesland, Groningen, en Overijssel
 • Vaste dienst
 • €4000 - €6500

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Adviseur Industriële Veiligheid in het Noorden van Nederland. Binnen deze rol geef je adviezen bij diverse projecten op het gebied van machineveiligheid, ATEX, arbeidsmiddelen, arbo en veiligheid. Verder houd je je bezig met HAZOP, gevaarlijke stoffen, waterstof en technologie. Je hebt affiniteit met deze onderwerpen en je begrijpt het verloop van industriële processen.

Als Adviseur Industriële Veiligheid is iedere week anders. Je brengt veel tijd met klanten van diverse industriële sectoren door. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van de opleidingen en trainingen voor je collega’s. Jij bent de specialist van de lopende projecten en je onderhoudt het contact met huidige & nieuwe klanten.

Binnen deze functie is het van belang dat je werkt aan het bouwen van je netwerk. Je bent een zelfstarter en zelfstandige werker. Daarnaast ben je proactief. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Solliciteren Bekijk vacature

Auditor

Auditor

 • Nederland
 • Vaste dienst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Auditor. Binnen deze rol bezoek je verschillende bedrijven om hen te controleren op veiligheid, kwaliteit en milieu. Je maakt rondes op de werkvloer en maakt een praatje met de projectleider, planner en uitvoerder. Verder kijk je goed om je heen en zie je of medewerkers zich houden aan de veiligheidsvoorschriften.

Als Auditor zijn de audits die jij uitvoert van groot belang. Met jouw expertise breng jij bedrijven op de hoogte van de huidige stand van zaken en hoe zij deze naar een hoger niveau kunnen tillen. Zo blijven ook hun klanten tevreden. Je hebt te maken met VCA en verschillende ISO-normen zoals 9001 en 14001.

Je bent iemand die affiniteit heeft met de sector bouw, installatietechniek, petrochemie en/of recycling. Zelfstandig werken gaat je goed af en je staat stevig in je schoenen. Verder wil jij jezelf ten alle tijden blijven ontwikkelen en graag doorgroeien.

Solliciteren Bekijk vacature

ISO 27001 Auditor

ISO 27001 Auditor

 • Landelijk
 • Vaste dienst
 • €6200

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een deskundige en enthousiaste ISO 27001 Auditor. Als ISO 27001 Auditor speel je een cruciale rol in het waarborgen van de informatiebeveiliging voor klanten van onze opdrachtgever. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beoordelen, controleren en auditen van Information Security Management Systems (ISMS) om te garanderen dat zij voldoen aan de vereisten van de ISO 27001-norm.

Als ISO27001 Auditor ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onafhankelijke audits en het beoordelen van de informatiebeveiligingssystemen van onze klanten. Je zult een cruciale rol spelen bij het waarborgen van de naleving van de ISO27001-normen en het identificeren van gebieden voor verbetering. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Uitvoeren van interne en externe audits van de informatiebeveiligingssystemen van klanten op basis van de ISO27001-standaard.
 • Beoordelen en controleren van de implementatie van informatiebeveiligingsmaatregelen binnen de organisatie.
 • Identificeren van potentiële kwetsbaarheden en risico’s en het adviseren van klanten over passende beveiligingsmaatregelen.
 • Opstellen van gedetailleerde auditrapporten en aanbevelingen voor verbetering.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van auditmethodologieën en -procedures.
 • Samenwerken met andere teams binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de informatiebeveiligingssystemen voldoen aan de vereiste normen.
 • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen en wijzigingen in de ISO27001-standaard en relevante wet- en regelgeving.

Spreekt bovenstaand takenpakket jou aan? Dan is deze functie wellicht helemaal voor jou weggelegd!

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.