BURG QHSSE zoekt voor én met jou! Voor vast en interim.

Om de beste dienstverlening te verzorgen, is BURG gespecialiseerd in onder andere QHSSE, Quality, Health, Safety, Security en Environment. Bij ons ligt de focus op het verbinden van goede, enthousiaste en gemotiveerde specialisten aan organisaties. Het doel is een duurzame, en prettige samenwerking creëren tussen beiden. Wij staan klaar voor zowel de organisatie als voor de specialist.

Vaste banen en specialisten

Het is voor zowel organisatie als specialist een uitdaging om een goede baan of collega te vinden. Daarom is BURG er om hierbij te helpen. BURG is er voor zowel specialist als organisatie. Heb jij een organisatie en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte collega die een rol op het gebied van QHSSE kan vervullen, dan helpt BURG je hierbij. Wij kijken niet alleen naar de vaardigheden van een specialist, maar vooral ook naar de persoonlijkheid. Er moet een perfecte match zijn tussen werkgever en werknemer, dat vinden wij belangrijk! Ook staan wij klaar voor een specialist die op zoek is naar een vaste baan. Wij gaan het gesprek aan en zorgen ervoor dat wij precies weten wat een specialist zoekt en nodig heeft. Hierna zoeken wij naar een organisatie waar deze specialist precies op zijn of haar plek is. Een goede band tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is voor BURG belangrijk! Wij zijn er om te helpen.

Interim banen en specialisten

Ook voor interim specialisten en opdrachtgevers staat BURG klaar. Hier geldt hetzelfde, wij kijken naar zowel de vaardigheden van de interim specialist als naar de persoon zelf. Ook al is de interim opdracht voor een paar maanden, de match tussen specialist en organisatie moet goed zijn. Ben jij op zoek naar een interim specialist voor jouw organisatie? BURG helpt jou hierbij. Wij hebben veel contacten met interim specialisten en hebben altijd iemand klaarstaan die jou kan helpen bij een klus op het gebied van QHSSE. Wij gaan het gesprek aan met zowel de opdrachtgever als met de specialist om ervoor te zorgen dat de band tussen beiden goed is. Ben jij een interim specialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook hier helpt BURG bij. Wij gaan op zoek naar een opdracht bij een organisatie die precies aansluit op jouw wensen en behoeften. BURG is er om zowel specialist als organisatie te helpen.